Back to the mat 7-day challenge Open week 

Teacher

Vital Energy Center Team

Datum

11 tm 17 september 2023

Locatie

Industrieweg 21 Wageningen

In deze tijd van het jaar, waarin de dagelijkse drukte weer terugkeert, is het belangrijk om voor jezelf te zorgen. Om je yogaroutine een kickstart te geven, organiseert
Vital Energy Center de “Back to the Mat” Open Week met een 7-daagse uitdaging.

Deze uitdaging helpt je om je yogabeoefening weer op te pakken en je lichaam en geest in balans te krijgen. De hele week zijn er leuke lessen, workshops en speciale gasten om je te helpen het meeste uit je yogabeoefening te halen. Mis deze kans niet om je yoga practice op te frissen en te vernieuwen.

Ga je de uitdaging aan? Kom je stempelkaart halen, deze ligt vanaf maandag 11 september voor je klaar op het centrum, de kaart geef je na afloop van je les aan de docent zodat deze hier een stempel op kan plaatsen. je volgt iedere dag,  gedurende 7 dagen minimaal 1 les per dag om mee te dingen naar een van onze prijzen. Natuurlijk mag je meer lessen volgen. des te meer kaarten je volmaakt des te meer kans je hebt op een prijs! de trekking en bekendmaking zijn op zondagavond 17 september na het klankconcert.
1e prijs is een onbeperkt lidmaatschap voor een gehele maand
2e prijs is gratis toegang tot het klankconcert op zondagavond 17 september tussen 18:00 en 20:00 uur
3e prijs is 10% korting op je volgende aankoop bij Vital Energy Center geldig op alle leskaarten en abonnementen

Ben je nieuwsgierig? Wat bieden wij aan? Deze week kan je kennismaken met Boksen en Yoga, Acro, Dynamic Yoga, Yoga Therapie, Qi-Gong, Vinyasa, Do-in, Flow, Handstand basics, Rooftop Yoga, Yin Yoga en Power Yoga. Tevens bieden wij privé yoga lessen aan. Tijdens de open week zijn al onze lessen gratis, kunnen we je adviseren wat het best bij je past, van beginner tot gevorderd, oud of jong!

Heb je vragen of weet je niet welke les het best bij je past? Mail ons dan om een afspraak te maken en je te adviseren. Bellen mag natuurlijk ook.

Meld je nu aan, beperkt aantal plaatsen per les beschikbaar.