Didgeridoo Sound Journey & Meditation

Teacher

Marcel van de Plasse

Datum

09 maart 2023

Locatie

Industrieweg 21 Wageningen

๐—ฉ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ?

Ben je op zoek naar een mysterieuze, diepe en unieke manier om de avond door te brengen? Ik neem je mee op deze mystieke geluidsreis!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป?

Ik nodig je uit om te gaan liggen en te ontspannen terwijl ik je meeneem op reis, geleid door de mystieke geluiden en diepe vibraties van de Didgeridoo, samen met kristallen klankschalen.We bereiden ons lichaam en geest voor met zachte ademhalingsoefeningen om ons los te laten en open te stellen voor de klanken en trillingen. ๐Ÿ’ซ
Deze reis helpt de geest en het zenuwstelsel te kalmeren, het lichaam te ontspannen en brengt het bewustzijn naar wat er in je gebeurt.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐—ฒ๐—น

De afgelopen 3 jaar heb ik gereisd en tijdens mijn reizen heb ik verschillende soorten ceremonies, ademhalingstechnieken en meditatiepraktijken bestudeerd. Na veel ervaren en geleerd te hebben van verschillende culturen, ben ik hier om het met jullie te delen. ๐Ÿ’ซ๐Ÿ™

๐—ฅ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—น๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ๐—ป

Neem een (klein) offer mee (bv. steen, bloem, stuk hout, water)
Comfortabele kleding en sokken
Kussen en of deken
Een waterfles die afsluitbaar isย