Lucht je Hart | Kundalini & Cacao Ceremonie

Teacher

Mira, Daniel, Tim & Marieke

Datum

14 januari 2023

Locatie

Vital Energy Center, Industrieweg 21 te Wageningen

Deze dag nemen Marieke, Tim, Mira & Daniel je mee op reis door middel van Kundalini Yoga en het drinken van de sacred cacao als een balsem voor je hart. Jouw manifestatie kracht wordt aangewakkerd met sound healing en het activeren van jouw oorspronkelijke stem.

Wat kun je deze middag verwachten?
We beginnen de reis met een krachtige Kundalini  set die je hart opent en ruimte biedt aan datgene wat gezien en gevoeld mag worden. Nadat je in een diepere laag van jezelf bent aangekomen verwelkomen we de helende kracht van de cacao en zul je op een innerlijke reis gaan om in contact te komen met jouw zielsverlangen. Dit verlangen krijgt vervolgens letterlijk een stem door een bijzondere stem activatie waarvoor je niet hoeft te kunnen zingen. Tenslotte mag je helemaal ontspannen tijdens de sound healing zodat de ervaring kan integreren tot op cel niveau.

We beginnen om 10.00 uur en rond 14.00 zul je als herboren weer naar buiten stappen. We kijken er enorm naar uit om je dan te mogen ontvangen!

  • 09.45 inloop
  • 10.00 start workshop
  • 14.00 einde
  • 14.15 lunch in keuken boven

Boek hier je:
Workshophttps://momence.com/s/81092725
Lunch(vega/vegan): vanaf 14.00 uur, https://momence.com/s/81105493

Prijs: vanaf 59,00 euro per persoon * voor de workshop lucht je hart, de lunch vindt plaats na de ceremonie, deze is apart te boeken en beschikbaar vanaf 10,00 euro per persoon.
* op het moment dat je een ticket koopt rekenen we op jouw aanwezigheid. Als je onverhoopt toch niet kunt komen is restitutie niet mogelijk. Wel kun je de plek aan een ander doorgeven, stuur een mail naar info@vitalenergycenter.nl.

PS: wil je alvast kennis maken de Kundalini Yoga lessen met Marieke & Tim, neem dan een kijkje op www.kundaliniyogaschool.org.

De muziek van The Daleeps (Mira & Daniel) vind je hier op Spotify