hartekrachttraining

Hartekracht | 4 daagse Compassietraining | Tijd voor transformatie

Teacher

Chantal Zwetsloot & Jessica Gerritsen

Datum

08 september 2023

Locatie

Vital Energy Center, Industrieweg 21 in Wageningen

GEANNULEERD

Ontgrendel de kracht van zelfcompassie en maak een reis van groei en transformatie!

Deze 4 daagse biedt een krachtige reis naar meer compassie. Het begint bij het herkennen van de uitdagingen die we allemaal ervaren. Soms worstelen we met ongemak en pijn, en vaak zijn we meedogenloos voor onszelf. We dragen de last op onze schouders, denkend dat we zelf de oorzaak zijn van onze pijn. Maar hoe zou het zijn als er een andere manier is…

Doe mee aan de gratis introductieworkshop op 8 september en maak kennis met Chantal en Jessica. Onze volgende trainingssessies zijn op 22 september, 20 oktober, 17 november en 15 december.

We verkennen de kracht van compassievol begrip en leren hoe we vriendelijker voor onszelf kunnen zijn. Bovendien is een gezonde lunch bij de prijs inbegrepen! Vergeet niet te profiteren van de vroegboekkorting.

Wat kun je verwachten?
In deze training ontdek je een pad van liefdevolle en vriendelijke zelfbenadering. We reiken je een andere manier aan hoe je met pijn en ongemak kunt omgaan. Van een harde, kritische manier, naar een manier die je hart en ziel voedt. Leer jezelf zien als een wezen dat zorg, begrip en acceptatie verdient. Hierdoor kan de pijn een bron worden van inspiratie om liever voor jezelf te worden en jezelf beter te verzorgen. Wanneer we de relatie met onszelf echt voeden, heeft dit een directe impact op onze relaties met anderen. Het breidt ons sociale netwerk van liefdevolle verbondenheid uit en verrijkt onze levens.

We ontdekken dat het leven geen strijdveld is, maar een speelveld van ontdekking, leren en groei. We laten het concept van goed of fout los en omarmen het idee van voortdurende ontwikkeling. Geef jezelf de kans om te bloeien met zelfcompassie.

Ontdek de kracht van de Hartekracht training en omarm jezelf in een reis van zelfcompassie en groei! Een warm welkom voor jou. Voel jij net als wij soms ongemak en pijn in het leven? Reageer jij naar een ander die het moeilijk heeft vaak liefdevol, maar naar jezelf vaak streng, kritisch en hard als je het moeilijk hebt? Ben je geneigd jezelf op de kop te geven en er nog een schepje bovenop te doen, in plaats van zachtheid toe te voegen aan wat zo pijnlijk voor je is? Ontdek de Hartekracht training en leer op een liefdevolle en vriendelijke manier om te gaan met pijn en ongemak. Het is tijd om jezelf te omarmen met zelfcompassie en beter voor jezelf te zorgen. Want hierin ligt het pad naar groei en verandering.

📅 Gratis Introductieworkshop: 8 september van 20:00 – 21:00 uur
🌼 Trainings-sessies: 22 september, 20 oktober, 17 november, 15 december 12:00 – 17:00 uur. Inclusief gezonde lunch!
💰 Investering: Vroegboekkorting: €365  Normale prijs: €415

👥 Trainers: Chantal Zwetsloot en Jessica Gerritsen

Voor meer info: Chantal: 0619906379 of Jessica: 0649149908

Mis deze waardevolle reis naar meer zelfcompassie niet. Schrijf je vandaag nog in!