Agenda

In deze tijd van het jaar, waarin de dagelijkse drukte weer terugkeert, is het belangrijk om voor jezelf te zorgen. Om je yogaroutine een kickstart te geven, organiseert
Vital Energy Center de “Back to the Mat” Open Week met een 7-daagse uitdaging.

Deze uitdaging helpt je om je yogabeoefening weer op te pakken en je lichaam en geest in balans te krijgen. De hele week zijn er leuke lessen, workshops en speciale gasten om je te helpen het meeste uit je yogabeoefening te halen. Mis deze kans niet om je yoga practice op te frissen en te vernieuwen.

Ga je de uitdaging aan? Kom je stempelkaart halen, deze ligt vanaf maandag 11 september voor je klaar op het centrum, de kaart geef je na afloop van je les aan de docent zodat deze hier een stempel op kan plaatsen. je volgt iedere dag,  gedurende 7 dagen minimaal 1 les per dag om mee te dingen naar een van onze prijzen. Natuurlijk mag je meer lessen volgen. des te meer kaarten je volmaakt des te meer kans je hebt op een prijs! de trekking en bekendmaking zijn op zondagavond 17 september na het klankconcert.
1e prijs is een onbeperkt lidmaatschap voor een gehele maand
2e prijs is gratis toegang tot het klankconcert op zondagavond 17 september tussen 18:00 en 20:00 uur
3e prijs is 10% korting op je volgende aankoop bij Vital Energy Center geldig op alle leskaarten en abonnementen

Ben je nieuwsgierig? Wat bieden wij aan? Deze week kan je kennismaken met Boksen en Yoga, Acro, Dynamic Yoga, Yoga Therapie, Qi-Gong, Vinyasa, Do-in, Flow, Handstand basics, Rooftop Yoga, Yin Yoga en Power Yoga. Tevens bieden wij privé yoga lessen aan. Tijdens de open week zijn al onze lessen gratis, kunnen we je adviseren wat het best bij je past, van beginner tot gevorderd, oud of jong!

Heb je vragen of weet je niet welke les het best bij je past? Mail ons dan om een afspraak te maken en je te adviseren. Bellen mag natuurlijk ook.

Meld je nu aan, beperkt aantal plaatsen per les beschikbaar.

 

 

 

Ben jij bereid je over te geven? 

Tijdens deze klank ceremonie dompelen wij je onder in een bad van betoverende geluiden, ondersteund door ademhalingstechnieken en nemen je mee op reis naar binnen. Deze innerlijke reis begeleid je naar een diepe staat van ontspanning waar jij rust, kalmte en helderheid ervaart. 

Wat kun je deze avond verwachten?

We beginnen de reis met een krachtige ademhaling set. Nadat je in een diepere laag van jezelf bent aangekomen verwelkomen we de helende kracht van de drum, tijdens deze diepe staat van ontspanning ben je ontvankelijk voor de helende klanken van de Tibetaanse en kristallen klankschalen, rainsticks, ratel en ocean drums. Hier integreert de ervaring tot op celniveau.

Klaar om voor jezelf te kiezen?

We beginnen om 18.00 uur en rond 20.00 zul je als herboren weer naar buiten stappen. We kijken er enorm naar uit om je te mogen ontvangen. Na afloop is het mogelijk om samen thee te drinken, na te praten en ervaringen te delen.

Tijd: 18.00 tot 20.00 (inloop vanaf 17.45)
Prijs: vanaf 35,00 euro per persoon

Deze klankreis wordt geleid door Linda en Sabrina, beiden Yoga docenten met jarenlange ervaring.

Voor meer info over Linda, neem een kijkje op haar website https://yogaintwilight.nl/about
Voor meer info over Sabrina neem een kijkje op haar website www.sabrinayashoda.nl

 

Afgelopen

De Pandora Star gebruikt flikkerend licht om je hersenen op een zachte wijze naar een andere staat te brengen. Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals ontspanning, creativiteit, meditatie, concentratie en voor het integreren van een coaching of healingsessie. Een verbinding vanuit jouw hart naar het hart van Gaia. Vooraf stemmen we ons af met Navapashanam water, deze levensenergie dragende Elixer maakt een heilzame verbinding met Al wat is. In de combinatie van klank, licht en healing vindt er een alchemistische reis plaats.

In deze 1-daagse cursus nemen wij, Monique en Beau, je graag mee in de beginselen van Ayurveda en Yoga. Hoe pas je deze toe op jezelf en in je dagelijks leven? Balans, rust en ontspanning in lichaam en geest is niet iets wat je zomaar tegenkomt, maar het is iets wat je voor jezelf kunt creëren. We zullen ingaan op het leren voelen en ontdekken van ons lichaam en geest door middel van yoga en meditatie. Hoe je dit vervolgens op de juiste manier kan voeden en herstellen met behulp van Ayurveda. De cursus is volledig toegankelijk voor iedereen met of zonder achtergrond in Ayurveda en Yoga.

Ervaar de ontspannende en helende werking van de klanken van de gong tijdens het Gong Bath ‘ Dark Moon’. Deze dag is het een ‘Dark Moon’ en nemen we een heilige pauze om ons te richten op de donkere uithoeken, het ontdekken van de verborgen delen. Ik neem jullie mee in de energie van een nieuwe cyclus, een tijd die rijk is aan onzichtbaar potentieel, maak hier gebruik van! Een geschenk aan jezelf, een nieuw begin.

 

 

Omringd door de magistrale Noorse natuur met water, bergen en ruimte als spiegel biedt deze yoga retraite jou een plek om te ontspannen, op te laden en thuis te komen bij jezelf. Direct bij aankomst merk je de rust en de spanning van de drukte glijdt van je af. De plek vitaliseert en heeft grote schoonheid. De energie is er krachtig, openend en aardend. Deze retraite helpt je om pas op te plaats te maken en om dichter bij jezelf te komen. Gewoontes en patronen los te laten die je niet meer dienen.

De perfecte plek! Ga jij ook met ons mee op reis?

🤝 September 3rd with Marlene before Teacher Training starts October 8th till January 22nd 2023
🧘🏿 4 month program 🧘🏿
🧘🏽I have created the Vinyasa Teacher Training from years of experience in teaching Vinyasa Teacher Trainings and I created a academy to offer Yoga Immersions and modules for students and teachers.
You will walk away with a toolkit full of skills. As an extra edition in this training I offer The Corporate Yoga Program: specialised yoga programs for on the workfloor. Equally, if teaching is not in your plans, I will ensure that every student is successful in following their passion, living their yoga and gain deep understanding of the physical practice as well as the magic of Vinyasa Yoga.

Sunday the 4th of September there will be the start measurement.

The start measurement represents a time in space to find out where and how you are standing in life. The start measurement is like a full body movement screening, challenging multiple movement patterns. After the screening you can choose which one of the patterns you want to Focus your attention to in 6 weeks of training.

After the measurement I’ll build you an amazing personal movement program to focus on this pattern for the next 6 weeks.

In deze kennismakingsles voorafgaand aan de 3-daagse Soul Journey, neem ik je mee op een persoonlijke en innerlijke zielenreis. Deze intensieve les laat je kennismaken met jouw zielsverlangens en reikt de nodige tools aan hoe dit te volgen en vorm te geven. Ik laat je de weg van moeiteloosheid zien en hoe de natuurwetten voor jou werken. Alles om uiteindelijk aan te komen bij jouw verlangen. Jouw bestemming!

Ken je dat? Moeilijk de slaap kunnen vatten, draaien, woelen of ‘s nachts vaak wakker worden? Moe opstaan? Vatbaarder voor verkoudheid en griep?

Je kunt je kwaliteit van slaap zelf leren beïnvloeden!!

Ontdek en leer in deze drie bijeenkomsten van ieder twee uur hoe je met prachtige en zeer effectieve oefeningen uit de Chinese Traditionele Yoga (Qigong en Yin Yoga) je nachtrust en je weerstand kunt verbeteren.

Nu oefenen betekent later leren toepassen als je het nodig hebt!!

De Qigong oefeningen bestaan uit langzame, vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden met een rustige ademhaling en met volle aandacht. Door langere tijd in Yin Yoga houdingen te blijven en bewust aanwezig te zijn kan het lichaam steeds dieper ontspannen.

Deze cursus bestaat uit drie lessen met specifieke oefeningen die er speciaal op gericht zijn om heerlijk te kunnen slapen en de weerstand (ofwel je vitaliteit) te versterken.

Enerzijds wordt het hoofd rustig, kalmeert het hart en ontspant het lichaam voor een betere slaap. Anderzijds verbetert de weerstand en wordt het lichaam sterker en krachtiger door de longen beter te openen en een diepere, rustige ademhaling. Ervaar deze prachtige en effectieve combinatie van Qigong en Yin Yoga oefeningen zelf!

Informatie:
• Drie zaterdagmiddagen van 13:30 – 15:30 uur
• Twee enthousiaste docenten
• Kosten 89 Euro
• Inclusief handleiding met de oefeningen voor thuis

We maken een livestream verbinding, en ook een opname. Dus mocht je een een keer niet in de studio aanwezig kunnen zijn, dan kun je vanuit huis meedoen of later in de week terugkijken.

𝗩𝗼𝗲𝗹 𝗷𝗲 𝗱𝗲 𝗿𝗼𝗲𝗽 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗲𝗽𝗲 𝘃𝗶𝗯𝗿𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗸𝗹𝗮𝗻𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗱𝗴𝗲𝗿𝗶𝗱𝗼𝗼?

Ben je op zoek naar een mysterieuze, diepe en unieke manier om de avond door te brengen? Ik neem je mee op deze mystieke geluidsreis!

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?

Ik nodig je uit om te gaan liggen en te ontspannen terwijl ik je meeneem op reis, geleid door de mystieke geluiden en diepe vibraties van de Didgeridoo, samen met kristallen klankschalen.We bereiden ons lichaam en geest voor met zachte ademhalingsoefeningen om ons los te laten en open te stellen voor de klanken en trillingen. 💫
Deze reis helpt de geest en het zenuwstelsel te kalmeren, het lichaam te ontspannen en brengt het bewustzijn naar wat er in je gebeurt.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹

De afgelopen 3 jaar heb ik gereisd en tijdens mijn reizen heb ik verschillende soorten ceremonies, ademhalingstechnieken en meditatiepraktijken bestudeerd. Na veel ervaren en geleerd te hebben van verschillende culturen, ben ik hier om het met jullie te delen. 💫🙏

𝗥𝗶𝗰𝗵𝘁𝗹𝗶𝗷𝗻𝗲𝗻

Neem een (klein) offer mee (bv. steen, bloem, stuk hout, water)
Comfortabele kleding en sokken
Kussen en of deken
Een waterfles die afsluitbaar is 

Connect back to ourselves and others through the ancestral ritual of drinking cacao. We will take you on a journey within by combining the special properties of cacao with the principles of Yin Yoga, for optimal relaxation & healing.

Cacao is a medicinal healing experience for your body & mind, which increases the energetic field of our hearts and allows us to open up for healing in unexpected ways.

What to expect?
20:15 Gathering & welcoming
20:30 Door closes
20:35 Cacao ceremony
21:00 Gentle Yin Yoga practice
21:45 Sharing & closing

Guidelines
Bring a small offering (e.g. stone, flower, piece of wood)
Comfortable clothing & socks
Not recommended during pregancy & breastfeeding, with anti-depressants, especially MAOIs and some SSRIs. With heart conditions or low blood pressure, epilepsy & sensitivity to caffeine.

Deze dag nemen Marieke, Tim, Mira & Daniel je mee op reis door middel van Kundalini Yoga en het drinken van de sacred cacao als een balsem voor je hart. Jouw manifestatie kracht wordt aangewakkerd met sound healing en het activeren van jouw oorspronkelijke stem.

Wat kun je deze middag verwachten?
We beginnen de reis met een krachtige Kundalini  set die je hart opent en ruimte biedt aan datgene wat gezien en gevoeld mag worden. Nadat je in een diepere laag van jezelf bent aangekomen verwelkomen we de helende kracht van de cacao en zul je op een innerlijke reis gaan om in contact te komen met jouw zielsverlangen. Dit verlangen krijgt vervolgens letterlijk een stem door een bijzondere stem activatie waarvoor je niet hoeft te kunnen zingen. Tenslotte mag je helemaal ontspannen tijdens de sound healing zodat de ervaring kan integreren tot op cel niveau.

We beginnen om 10.00 uur en rond 14.00 zul je als herboren weer naar buiten stappen. We kijken er enorm naar uit om je dan te mogen ontvangen!

  • 09.45 inloop
  • 10.00 start workshop
  • 14.00 einde
  • 14.15 lunch in keuken boven

Boek hier je:
Workshophttps://momence.com/s/81092725
Lunch(vega/vegan): vanaf 14.00 uur, https://momence.com/s/81105493

Prijs: vanaf 59,00 euro per persoon * voor de workshop lucht je hart, de lunch vindt plaats na de ceremonie, deze is apart te boeken en beschikbaar vanaf 10,00 euro per persoon.
* op het moment dat je een ticket koopt rekenen we op jouw aanwezigheid. Als je onverhoopt toch niet kunt komen is restitutie niet mogelijk. Wel kun je de plek aan een ander doorgeven, stuur een mail naar info@vitalenergycenter.nl.

PS: wil je alvast kennis maken de Kundalini Yoga lessen met Marieke & Tim, neem dan een kijkje op www.kundaliniyogaschool.org.

De muziek van The Daleeps (Mira & Daniel) vind je hier op Spotify

EEN WEEK LANG GRATIS YOGA! 

Ben je benieuwd of Yoga iets voor jou is? Kom er achter tijdens de OPEN WEEK van het Vital Energy Center. Wij verzorgen lessen voor kleine groepen. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu!

Heb je de wens om in beweging te komen maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens de OPEN WEEK zijn al onze lessen gratis!

Boek je tijdens de OPEN WEEK je abonnement dan krijg je van ons de eerste maand gratis! Gebruik de CODE: Free100.

Wij bieden diverse vormen van Yoga aan. Elke vorm heeft haar eigen kracht en focus. Denk hierbij aan Vinyasa Yoga, Flow Yoga, Dynamic Yoga, Yin Yoga, Boxen en Yoga, Hatha Yoga, Power Yoga & Qi-Gong.

Deze week starten we ook weer met een aantal cursussen. De Yoga Basics, gericht op beginners of voor diegene die terug willen naar de basis. Of ben je bezig met het opbouwen van je eigen practice? Wij helpen je hierbij. De speelse cursus Acro voor beginners. Hier voer je met 2 of meer personen een pose uit,  je allemaal je eigen rol hebt, samen werkt en leert op elkaar vertrouwen.

Ben je nieuwsgierig? Heb je vragen of ben je benieuwd welke les het best bij je past? Neem contact op!

Schrijf je op tijd in, vol is vol.

E: info@vitalenergycenter.nl   T: 06-29 33 60 60

𝗥𝗲𝘁𝘂𝗿𝗻 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗿𝘂𝗲 𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻𝗰𝗲

Ga mee op reis begeleid door de klanken en energie, gefaciliteerd door Wynonna en Fiona.

Ervaar de kracht van helende klanken en grondende energie en kom weer terug in balans. Samen creëren we 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗿𝘂𝗶𝗺𝘁𝗲 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗶𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗺𝗮𝗴 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗶𝗲 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗻𝘁. Waar omhoog mag komen wat omhoog mag komen, en jij een diepe heling op alle niveaus van je zijn gaat ervaren.

Wij begeleiden je 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗷𝗲 𝗵𝗮𝗿𝘁, 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗿𝗼𝗻, 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗷𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻.

We ontvangen je graag op deze mooie avond begeleid door de 𝗵𝗲𝗹𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗸𝗹𝗮𝗻𝗸𝗲𝗻 van Wynonna en de 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 van Fiona.

Tijdens de reis staat contact met jezelf, contact met jouw bron, meditatie, sound-healing, ontvangen en samen zijn centraal.

𝟭𝟴.𝟰𝟱 𝗜𝗻𝗹𝗼𝗼𝗽
𝟭𝟵.𝟬𝟬 𝗢𝗽𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗺𝗼𝗻𝗶𝗲
𝟮𝟭.𝟬𝟬 𝗔𝗳𝘀𝗹𝘂𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝘁𝗵𝗲𝗲 𝗲𝗻 𝘀𝗻𝗮𝗰𝗸

Wat neem je mee?
Afsluitbare waterfles
Comfortabele kleding
Je favoriete deken en kussen (matjes en bolsters zijn aanwezig)
Eventueel een blocknote om gedachtes of inzichten te noteren (na afloop)

𝘀𝗼𝘂𝗻𝗱𝗵𝗲𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴 • 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 • 𝗵𝗮𝗻𝗱𝘀 𝗼𝗻 𝗵𝗲𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴 • 𝗰𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 •  𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿 𝗷𝗼𝘂𝗿𝗻𝗲𝘆

GEANNULEERD

Ontgrendel de kracht van zelfcompassie en maak een reis van groei en transformatie!

Deze 4 daagse biedt een krachtige reis naar meer compassie. Het begint bij het herkennen van de uitdagingen die we allemaal ervaren. Soms worstelen we met ongemak en pijn, en vaak zijn we meedogenloos voor onszelf. We dragen de last op onze schouders, denkend dat we zelf de oorzaak zijn van onze pijn. Maar hoe zou het zijn als er een andere manier is…

Doe mee aan de gratis introductieworkshop op 8 september en maak kennis met Chantal en Jessica. Onze volgende trainingssessies zijn op 22 september, 20 oktober, 17 november en 15 december.

We verkennen de kracht van compassievol begrip en leren hoe we vriendelijker voor onszelf kunnen zijn. Bovendien is een gezonde lunch bij de prijs inbegrepen! Vergeet niet te profiteren van de vroegboekkorting.

Wat kun je verwachten?
In deze training ontdek je een pad van liefdevolle en vriendelijke zelfbenadering. We reiken je een andere manier aan hoe je met pijn en ongemak kunt omgaan. Van een harde, kritische manier, naar een manier die je hart en ziel voedt. Leer jezelf zien als een wezen dat zorg, begrip en acceptatie verdient. Hierdoor kan de pijn een bron worden van inspiratie om liever voor jezelf te worden en jezelf beter te verzorgen. Wanneer we de relatie met onszelf echt voeden, heeft dit een directe impact op onze relaties met anderen. Het breidt ons sociale netwerk van liefdevolle verbondenheid uit en verrijkt onze levens.

We ontdekken dat het leven geen strijdveld is, maar een speelveld van ontdekking, leren en groei. We laten het concept van goed of fout los en omarmen het idee van voortdurende ontwikkeling. Geef jezelf de kans om te bloeien met zelfcompassie.

Ontdek de kracht van de Hartekracht training en omarm jezelf in een reis van zelfcompassie en groei! Een warm welkom voor jou. Voel jij net als wij soms ongemak en pijn in het leven? Reageer jij naar een ander die het moeilijk heeft vaak liefdevol, maar naar jezelf vaak streng, kritisch en hard als je het moeilijk hebt? Ben je geneigd jezelf op de kop te geven en er nog een schepje bovenop te doen, in plaats van zachtheid toe te voegen aan wat zo pijnlijk voor je is? Ontdek de Hartekracht training en leer op een liefdevolle en vriendelijke manier om te gaan met pijn en ongemak. Het is tijd om jezelf te omarmen met zelfcompassie en beter voor jezelf te zorgen. Want hierin ligt het pad naar groei en verandering.

📅 Gratis Introductieworkshop: 8 september van 20:00 – 21:00 uur
🌼 Trainings-sessies: 22 september, 20 oktober, 17 november, 15 december 12:00 – 17:00 uur. Inclusief gezonde lunch!
💰 Investering: Vroegboekkorting: €365  Normale prijs: €415

👥 Trainers: Chantal Zwetsloot en Jessica Gerritsen

Voor meer info: Chantal: 0619906379 of Jessica: 0649149908

Mis deze waardevolle reis naar meer zelfcompassie niet. Schrijf je vandaag nog in!